luni, 26 martie 2012

Relaxare cu laser

Din cand in cand trebuie sa va oferiti cate o partida de laser tag

Chiar daca venirea verii - pentru ca, mai nou, exista tendinta de a se sari peste anotimpurile intermediare - ne provoaca sa ne desfasuram in aer liber, exista momente care se preteaza a fi sarbatorite indoor. Mai ales pentru Bucuresti, laser tag arena este o gura de aer proaspat. Pentru ca, daca e sa fim sinceri si obiectivi, bucurestenii au putine optiniuni de a petrece timp liber agreabil in natura. Cele cateva parcuri amenajate mai de de „Doamne ajuta” sunt populate la orele de varf in asemenea hal incat fiecare pas trebuie sa fie extrem de controlat pentru a nu calca vreun vecin de plimbare. Raman terasele, insa si acelea sunt inghesuite si galagioase. Sa iesi la Baneasa este un calvar. Mai intai trebuie depasit traficul bucurestean, pentru ca apoi sa fi nevoit sa faci fata adevaratei armate de grataristi, convinsi ca padurea exista doar pentru a le oferi lemne de ars si un spatiu in care se pot isi pot elibera toate tensiuniile acumulate in oras. Si atunci, ce e de facut? Cautam distractii citadine, care sa ne tina departe de inghesuiala specifica Bucurestiului. O sugestie: faceti o rezervare la o locatie laser tag din Bucuresti.

 

Simplu si eficient

Amatorii de paintball stiu deja despre ce este vorba. Este urmasul celebrului „shutter”, un joc de echipa, adresat tuturor varstelor (cu exceptia copiilor sub 10 ani), varstelor si categoriilor sociale. La prima vedere, pare un joc destinat elitelor, cu preturi exorbitante si necesitand un echipament pretentios. Din fericire, lucrurile stau tocmai pe dos. Preturile sunt foarte accesibile si, chiar daca spatiul in care se desfasoara actiunea propriu zisa, numit laser tag arena, este unul destul de laborios, echipamentul este simplu, parand simple jucarii: un pistol cu infrarosu si o vesta cu senori. Labirintul unde se vor infrunta cele doua echipe de combatanti este intr-adevar ceva special. Decorul este unul futurist, cu lumini admosferice si umbre tenebroase. Strategiile si regulile pot fi stabilite inainte de mare confruntare. Scenariul poate include un obiectiv precis, dar si un simplu joc la scor. Nu sunteti obligati sa va sunati toti prietenii pentru a alcatui doua echipe complete. Puteti juca si individual sau sa fiti inclusi intr-o echipa de personalul arenei. Oricum, acesta nu va fi niciodata un impediment.

 

Potrivit pentru fiecare

Dar este acest spatiu unul adresat exclusiv clientilor sexului puternic? Adica in locul unei plimbari romantice prin parcurile aglomerate, prietena poate fi invidata la o infruntare cu adrenalina in laser tag arena? Clar, laser tag nu este un joc sexist. Multe domnisoare senzuale si extrem de feminine aleg din cand in cand o astfel de infruntare. Altele se pot bucura de ce le ofera ambianta din afara arenei. Idea este ca aici fiecare poate gasi un joc pe gustul sau si poate petrece timp agreabil cu prietenii, feriti de invalmaseala pasiunilor capitaliste. Se poate incerca jocul si impreuna cu familia. O aniversare va deveni o amintire de neuitat daca se va treansforma intr-o confruntare laser. Un team bilding isi va atinge toate scopurile aici, iar eforturile financiare vor fi minime. Da, pentru bucuresteanul obisnuit doar cu barurile si cluburile, laser tag va fi cu siguranta o gura de aer proaspat. Pentru familistul care doreste sa petreaca o seara agreabila in familie, laser tag arena se poate transforma intr-o amintire superba. Chiar si indragostitii se pot refugia intr-un astfel de spatiu, jurandu-si iubire vesnica intre doua rafale in infrarosu.


distractie copii, petreceri laser

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu