marți, 20 martie 2012

O femeie din Arad isi acuza vecinul ca i-ar fi omorat cainii. Acesta a refuzat sa comenteze situatia

Moartea unor caini crescuti cu drag de o femeie din Arad a adus multa vrajba in curtea pe care stapana animalelor o imparte cu un vecin. Femeia e convinsa ca omul i-a omorat cainii, unul dupa altul, in mai putin de doua luni.

Chiar daca el neaga acuzatiile politistii il cerceteaza acum.

Totul a inceput in vara anului 2010, cand femeia a primit cadou o catelusa labrador. I-a amenajat un culcus in garajul din curte, insa vecinului ei nu i-a picat tocmai bine ideea unui musafir.

“Trebuia sa ma omoare pe mine, dar nu sa faca rau unor animale care nu se pot apara, labradorii nu sunt caini agresivi”, a spus Gabriela Simoc, proprietara cainilor.

Vinerea trecuta cand s-a intors de la serviciu, femeia si-a gasit catelusa moarta. Aceasta a fost a doua lovitura dupa ce, in februarie, l-a gasit pe unul dintre puii catelusei mort.

Stapana animalelor a depus plingeri la Politie.
"Au fost inregistrate doua plangeri, si s-au inceput actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru loviri si alte violente si pentru cruzimi contra animalelor”, a declarat Camelia Tuduce, purtator de cuvant IPJ Arad.

In fata camerei, vecinul femeii nu a vrut sa faca declaratii. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 5 ani de inchisoare sau o amenda penala.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu