miercuri, 2 mai 2012

Laser Tag – jocul aflat la graniţa dintre realitate şi virtual

Îmbrăcat cu o vestă de protecÅ£ie ÅŸi înarmat cu un pistol, pătrunde în luptă. Trebuie să fie atent pentru că după fiecare colÅ£ îl poate pândi pericolul, duÅŸmanul îl poate ataca în orice moment, când nici nu se aÅŸteaptă. Nu este o ficÅ£iune, nu este o realitate – este conceptul noului Laser Megazone, un nou club de jocuri care s-a deschis în BucureÅŸti. Pentru oamenii dornici de lucruri noi, pasionaÅ£i de adrenalină, indiferent de vârsta pe care o au, Laser Megazone este locul ideal în care vă puteÅ£i destinde cu prietenii.

Dar ce presupune acest joc?

Laser Megazone este un joc de acÅ£iune, un joc plin de suspans amenajat într-un labirint plin de obstacole, un loc în care efectele speciale ÅŸi decorurile camerelor în care vei pătrunde îÅ£i vor da impresia că te afli într-un câmp de luptă real, un câmp SF. Laser Megazone este, în primul rând, un joc în echipă, de aceea acest locul este ideal pentru ieÅŸirile în oraÅŸ, pentru zilele în care vă plictisiÅ£i de ieÅŸit în cluburi, dar nici în casă nu prea vă vine să staÅ£i. Astfel, Laser Megazone oferă o nouă alternativă de destindere ÅŸi relaxare. Jucătorii, înarmaÅ£i cu pistoale laser ÅŸi veste electronice, intră în labirint în căutarea adversarilor pentru a-i putea distruge. Printr-un sistem high tech informatizat, în jocul de petreceri laser jucătorii află în timp real toate informaÅ£iile din timpul jocului – câte focuri au tras, câte gloanÅ£e mai au. Jocul de laser tag este ÅŸi unul de strategie, pentru a învinge adversarul, trebuie formată o echipă, iar sarcinile trebuie să fie împărÅ£ite foarte bine, de exemplu trebuie făcut un plan despre cine va ataca baza adversarului, cine rămâne în apărarea propriei baze sau cine îÅŸi va acoperi colegul care va distruge baza.

 

Laser Megazone - locul "viitorului"

Laser Megazone din BucureÅŸti este locul ideal pentru ca copilul dumneavoastră să-ÅŸi aniverseze ziua de naÅŸtere sau să organizeze o mică petrecere mai altfel cu prietenii. Noi vrem ca toÅ£i cei care trec pragul labirintului nostru să fie mulÅ£umiÅ£i de ceea ce găsesc. De aceea, îÅ£i propunem să petreci momente memorabile prin jocurile pe care Å£i le oferim ÅŸi la preÅ£uri pentru toate buzunarele. Astfel, preÅ£urile pentru partidele jucate sunt cuprinse între 15 ÅŸi 54 de lei, cu cât alegeÅ£i mai multe partide, cu atât ÅŸi noi vă vom mulÅ£umi pentru alegerea făcută ÅŸi vă vom oferi numeroase avantaje. Dacă copilul dumneavoastră are cel puÅ£in zece prieteni care vreau să-i fie alături de ziua lui ÅŸi să se distreze într-un loc „al viitorului”, atunci ÅŸi noi avem o mică surpriză pentru el: îi oferim toate partidele gratuite.

 

Un joc inspirat din filmul "Star Trek"

Laser Megazone este un concept îndrăgit de tineri din toată lumea. Jocul numără peste 250 de labirinturi în întreaga lume, cel mai uriaÅŸ se găseÅŸte în Las Vegas, măsoară mii de metri pătraÅ£i ÅŸi permite ca 120 de participanÅ£i să se joace. Conceptul jocurilor laser indoor îi aparÅ£ine lui George Carter, ideea i-a venit după ce a văzut filmul „Star Trek” în 1977. Tehnologia jocului este inspirată de la un program de antrenament militar din Statele Unite ale Americii, prin care Å£inta adversă trebuia atinsă printr-un sistem cu infraroÅŸu ghidat de unde laser. Jocul „Laser Tag” devine atât de cunoscut încât prin anii ’90 patru din cinci tineri din Statele Unite au afirmat că au intrat cel puÅ£in în labirintul „Laser Tag”. În acest moment, sunt peste 1.100 de locaÅ£ii ale laser tag pe întreg mapamondul, mai mult de jumătate în America – 630 ÅŸi peste 200 de locaÅ£ii în Europa.

 

Pentru mai multe informaţii despre laser tag vă aşteptăm pe site-ul nostru sau direct la magazinul nostru din Bucureşti pentru a trăi pe propria piele experienţa jocului laser tag.


Tags: petreceri laser, petreceri copii bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu